“Experienta de business si viata a lui SOREL este o baza foarte importanta de la care porneste in relatia cu oamenii cu care interactioneaza.

Toti colegii care au intrat in programul de coaching au avut o schimbare de atitudine sau de ritm, ceea ce este foarte important pentru business-ul nostru.”
BOGDAN BADEA – CEO, E-JOBS GROUPAm inceput procesul de coaching impreuna cu Sorel, intr-un moment in care aveam nevoie sa imi gestionez mai bine viata profesionala si timpul alocat acesteia. Am aflat repede ca nevoia mea era de armonizare in general, in viata mea.In aceasta calatorie, provocarile lansate de catre Sorel m-au ajutat sa ma redescopar si sa invat cum sa evoluez constant Cel mai mult mi-a placut modul si determinarea cu care Sorel a reusit sa ma conduca spre un rezultat, o noua achizitie, la fiecare intrevedere. Nu a fost usor, dar, cu siguranta, ar fi fost mult mai greu sa raman in zona de confort. Rezultatul acestui proces este uimitor, pentru ca, atata timp cat am fost in proces, nu stiam cand se va incheia si cum va fi atunci. Am perceput cu adevarat schimbarea destul de brusc si am constientizat ca am castigat claritate, prezenta si o disciplina care ma ajuta sa ma focusez pe obiectivele propuse. Voi reveni cu incredere, la urmatoarea mare provocare pe care mi-o voi propune.

Felicia Barsan – CEO & Partner, UNIT VISION“Sesiunile de Coaching cu Sorel m-au ajutat sa-mi analizez mai in profunzime situatia profesionala si mi-au dat claritate pentru directia mea ulterioara.

Practic, cele 5 sesiuni de coaching mi-au dat impulsul de care aveam nevoie pentru a face pasul inainte, pe drumul meu.”
DRAGOS METEA – CEO, DRUID S.A.“Sesiunile de Coaching cu Sorel, m-au ajutat sa descopar trasaturi, atitudini, pe care nu le constientizam inainte, sa descopar in adevaratul sens conceptul “a delega.
Dar mai ales, sa imi clarific “drumul” ca Manager, sa prioritizez, sa fac “ordine” in obiectivele perioadei urmatoare.”
ROXANA DRAGHICI – HEAD OF SALES EJOBS ROMANIA“Sesiunile de Coaching cu Sorel mi-au adus o mai buna intelegere a modalitatilor de comunicare si o structurare diferita a training-urilor pe care le livrez.
Dar cel mai important lucru este ca mi-am redescoperit rolul in echipa”
ROXANA BORDEI – OPERATIONS TEAM MANAGER, DB SCHENKER

Sesiunile de Coaching cu Sorel m-au ajutat să dau START acțiunilor pe care le amânam de mult timp, să obțin mai mult feedback direct din partea colegilor, să îmbunătățesc procesul de găsire a soluțiilor, să cresc nivelul de comunicare în cadrul organizației și, în general, să observ zonele mele slabe și posibilitățile de creștere.

Îl recomand pe Sorel tuturor celor care sunt deschiși schimbării și doresc să lucreze cu un coach pentru a ajunge să își pună întrebările necesare găsirii în interiorul lor a răspunsurilor ce vor duce la rezultate mai bune.

ADI FURCA, CHIEF PRODUCT OFFICER, E-JOBS

“Sesiunile de Coaching cu Sorel m-au facut sa constientizez directia in care imi doresc sa ma indrept si cum sa trasez un plan concret pentru atingerea obiectivelor mele.

Marele meu castig a fost ca am reusit sa-mi schimb perspectiva asupra acelor aspecte care imi pusesera dezvoltarea profesionala on hold! ”
COSMINA CURCA – OPERATIONS MANAGER, DB SCHENKER

“Sesiunile de Coaching cu Sorel m-au ajutat sa inteleg ce poate fi imbunatatit in stilul meu de management, sa inteleg cu adevarat ca delegarea aduce beneficii atat mie cat si membrilor echipei, cu impact in rezultatele obtinute.”
LUMINITA MINESCU – PROJECT MANAGER, E-JOBS GROUP

“In sesiunile de Coaching cu Sorel mi-a placut “linistea” si faptul ca am putut discuta deschis despre framantarile mele, intr-un spatiu al increderii.

In urma acestor sesiuni vad cu mai multa claritate si am inteles care sunt aspectele asupra carora as vrea sa ma concentrez de acum inainte”
DANIELA RADU – OPERATIONS MANAGER, DB SCHENKER
In Guerrilla Camp am strans un grup de 15 antreprenori romani, care fac in fiecare zi cate un pas inainte pentru a-si transforma ideile intr-un busines, adica in 15 business-uri. Un proiect foarte frumos, care e menit sa ajute spiritul antreprenorial din Romania sa prinda mai multa incredere, sa capete mai multa indrazneala. Succes!